Naamiohousut “Karu Survival” – M05 lumikuvio

99,90

Tuote on toteutettu yhteistyössä Karu Survivalin kanssa.  Karu Survival on Suomen johtavia erä- ja selviytymisalan koulutusta tarjoavia yrityksiä. Yrityksen perustaja ja pääkouluttaja Mikko Kettunen on erikoistunut selviytymistaitoihin ja toimintaan arktisissa olosuhteissa. Mikon varustesuunnittelun pohjana on pitkä kokemus Puolustusvoimien kouluttajana sissi- ja tiedusteluaselajissa, sekä vahva osaaminen luonnossa liikkumisesta ja eränkäynnistä. Tuotteiden lähtökohtana on ennen kaikkea liikkuva metsästys ja eränkäynti. Tuotteiden tekniset yksityiskohdat on suunniteltu toimiviksi ja helpoiksi käyttää kaikissa sääolosuhteissa..

Ohuesta Typhoon™ hiilikuituvahvisteisesta ripstopkankaasta valmistetut naamiohousut.  Housut voidaan pukea  tavallisen asusteen päälle kenkiä jalasta pois ottamatta.  Kankaat on painettu M05 lumikuviolla ja M05 pakkaskuviolla.  Kankaiden väritys täyttää puolustusvoimien visuaaliset ja IR-valon heijastusvaatimukset.  Täysin majuritusvallinen valinta.

-kankaassa on vettä- ja likaa hylkivä käsitely.  Kangas on ilman kalvotaustaa ja se on erittäin hiljainen.

-silkinohuet housut pakkautuvat pieneen tilaan ja kulkevat mukana repussa tuuli- ja naamiohousuina.

-kylkivetoketju aukeaa ylhäältä ja mahdollistaa pääsyn alla olevien housujen taskuille.  Kun vetoketju aukaistaan alhaalta, niin voidaan housut pukea päälle kenkiä pois ottamatta.