Pakkashousut, Origo Hunter Carbon, hiilikuituvahvisteinen kevytversio

169,00 sis. alv

Puolustusvoimain pakkaspuvun mallilla kevyestä  hiilikuituvahvisteisesta kankaasta  valmistettu asu  metsästykseen ja  siviilikäyttöön parannettuna.

Lämpöeristeenä on käytetty USA:laista Climashield® Apex onttokuituista polyester-eristettä jota käyttää mm USA:n armeija Extreme-pakkasasuissaan.  Se on Clo-lämpöarvoiltaan lähes kaksi ja puoli kertaa lämpimämpää kuin mitä puolustusvoimain varusteissa käytetään.

Climashield® Apex eriste on onttoa filamentti polyesteriä.  Pitkien saumasta saumaan ulottuvien filamenttiensä johdosta eriste voidaan kiinnittää tuotteeseen samoista saumoista kuin päälly- ja vuorikangaskin.

Kun eristettä ei tarvitse tikata vuorikankaaseen, vältytään ilmaa läpäiseviltä neulanreiiltä ja näin syntyviltä kylmäsilloilta.  Käyttäjä puristuu kuohkeiden eristeiden syleilyyn niin ettei väliin jää kylmiä ilmataskuja.

Päällykankaana on Typhoon™ hiilikuituvahvistettu ripstop polyamidi.  Kankaan paino on vain noin 30% puolustusvoimain käyttämästä kankaasta.  Kangas on silkkimäisen äänetön ja se ei kuvetu kovallakaan pakkasella.

UUSI TUOTANTO VALMISTUU VKO 46,  15.-19.11.

TILAA SAAPUMISILMOITUS  lähettämällä sähköpostin otsikolla “pakkashousut, saapumisilmoitus” osoitteeseen shop@origopro.com

Esitely: Kari Jokinen, Nuka Trail

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,